Cykl kształcenia 2021-2023
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf (217.2 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo-żywienia-kobiet-ciężarnych-karmiących-oraz-niemowląt-ZP-stacjonarne.pdf (299.0 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf (192.2 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka laboratoryjna-stacjonarne.pdf (186.3 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-stacjonarne.pdf (203.5 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - stacjonarne.pdf (230.6 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe - stacjonarne.pdf (218.2 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - stacjonarne.pdf (192.0 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa-ST.pdf (193.0 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf (210.3 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - stacjonarne.pdf (184.5 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - stacjonarne.pdf (278.0 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf (282.8 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarnedoc.pdf (201.0 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - stacjonarne.pdf (201.6 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - stacjonarne.pdf (237.6 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - stacjonarne.pdf (190.9 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-stacjonarne.pdf (184.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf (202.3 KiB)
- Pobierz plik Praktyka-wakacyjna-w-stacji-sanitarno-epidemiologicznej-2-tyg - stacjonarne.pdf (255.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf (162.1 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf (207.8 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - stacjonarne.pdf (199.9 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo - stacjonarne.pdf (188.5 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - stacjonarne.pdf (208.4 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - stacjonarne.pdf (148.2 KiB)
- Pobierz plik seminarium mgr 2021-2023.pdf (153.9 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - stacjonarne.pdf (192.5 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych- stacjonarne.pdf (198.4 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf (198.3 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2021-23_II stopie_ANG_stacjo.pdf (119.2 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf (206.8 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf (319.7 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - stacjonarne.pdf (196.7 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf (193.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-stacjonarne.pdf (198.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - stacjonarne.pdf (230.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf (213.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf (200.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w onkologii - stacjonarne.pdf (265.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w pediatrii - stacjonarne.pdf (204.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - stacjonarne.pdf (261.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - stacjonarne.pdf (203.5 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP stacjonarne.pdf (209.6 KiB)
- Pobierz plik Żywność-funkcjonalna-stacjonarne.pdf (190.9 KiB)