Laboratoryjne podstawy diagnostyki w dietetyce – jak czytać i analizować wyniki badań

2 intensywne dni szkoleniowe (12 godzin) z praktyką - 800 zł

Dla dietetyków, lekarzy, studentów kierunków medycznych i osób pracujących z pacjentem


W PROGRAMIE M.IN.:
✅ Przygotowanie pacjenta do badań – jak uniknąć błędów przedanalitycznych
✅ Morfologia, anemia, stany zapalne, kacheksja
✅ Choroby sercowo-naczyniowe, insulinooporność i cukrzyca
✅ Diagnostyka: tarczyca, nerki, hormony, nietolerancje pokarmowe
✅ Przewód pokarmowy: trzustka, wątroba, IBD
Warsztaty z analizą rzeczywistych wyników badań pacjentów


Szkolenie prowadzone przez specjalistów praktyków
Certyfikat ukończenia

Formularz zgłoszeniowy: https://forms.office.com/e/1J1DW0UFQL



Liczba miejsc ograniczona!