• Zmniejsz czcionkęZmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkęZwiększ czcionkę
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
 
pl
  • PL
  • EN
  • UA
Rzeczpospolita Polska Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski
HR
HR

Menu - górna belka

Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Wydział Submenu
    • Aktualności
    • Jakość kształcenia
    • Nagrody i wyróżnienia
    • O Wydziale
    • Strategia Rozwoju
    • Kontakt
    • Baza naukowo-dydaktyczna i rekreacyjna
    • Pracownicy Wydziału
    • Pliki do pobrania
    • Władze Wydziału
  • Jednostki naukowe Submenu
    • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska
    • Instytut Technologii Żywności i Żywienia
  • Kandydat Submenu
    • Kierunki studiów I i II stopnia
    • Studia podyplomowe
    • Rejestracja
  • Student Submenu
    • Prodziekan ds. studenckich
    • Praca i egzamin dyplomowy 2024/2025
    • Wirtualna Uczelnia
    • Dziekanat
    • Strefa wsparcia
    • Programy wymiany studenckiej
    • Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy)
    • Studenckie koła naukowe
    • Czytelnia Kampusu Zalesie
    • Sprawy studenckie
    • Samorząd
    • Pliki do pobrania
    • Dyżury i konsultacje pracowników
  • Nauka Submenu
    • Centra badawcze
    • Publikacje
    • Postępowania awansowe
    • Aparatura badawcza
    • Czasopisma naukowe
    • Szkoła doktorska
    • Badania
    • Konferencje i seminaria
    • Rada Dyscyplin
    • Projekty badawcze
    • Towarzystwa naukowe
    • Kodeks Etyki
  • Współpraca Submenu
    • Oferta dla gospodarki
    • Współpraca międzynarodowa
    • Rada Społeczno-Gospodarcza
    • Oferta dla szkół
 
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
 
  • Zmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkę
  • PL
  • EN
  • UA
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
Wydarzenia

Wydarzenia

  • Wydziały
  • Wydział Technologiczno-Przyrodniczy
  • Wydział
  • Wydarzenia
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Wydział Submenu
    • Aktualności
    • Jakość kształcenia Submenu
      • Jakość kształcenia UR
      • Jakość kształcenia WTP Submenu
        • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
    • Nagrody i wyróżnienia
    • O Wydziale
    • Strategia Rozwoju
    • Kontakt
    • Baza naukowo-dydaktyczna i rekreacyjna
    • Pracownicy Wydziału
    • Pliki do pobrania
    • Władze Wydziału Submenu
      • Dziekan i Prodziekani
      • Rada Wydziału Submenu
        • Harmonogram posiedzeń
        • Regulamin
        • Skład Rady Wydziału
      • Komisje Wydziałowe Submenu
        • Wydziałowa Komisja Wyborcza 2024 - 2028
        • Komisje Wydziałowe 2025-2028
        • Rada Społeczno-Gospodarcza
  • Jednostki naukowe Submenu
    • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska Submenu
      • Kontakt
      • Struktura Submenu
        • Katedra Agroekologii i Użytkowania Lasu Submenu
          • dr hab. inż. Zbigniew Czerniakowski, prof. UR
          • dr hab. inż. Tomasz Dudek, prof. UR
          • dr hab. Maciej Bilek, prof. UR
          • dr inż. Tomasz Olbrycht
          • dr inż. Krzysztof Rogut
          • dr. inż. Paweł Wolański
          • dr Łukasz Peszek
        • Zakład Ekologii i Ochrony Środowiska Submenu
          • Aktualności
          • Pracownicy
          • Badania naukowe
          • Seminaria naukowe
          • Nasi Absolwenci
          • Zajęcia dla studentów
          • Zajęcia dla szkół...
          • Kierunek Ochrona środowiska
        • Zakład Fizjologii i Biotechnologii Roślin
        • Katedra Gleboznawstwa, Chemii Środowiska i Hydrologii Submenu
          • Wybrane publikacje pracowników
        • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej
        • Katedra Ochrony Przyrody i Ekologii Krajobrazu Submenu
          • prof. dr hab. Andrzej Bobiec Submenu
            • Publikacje
          • prof. dr hab. Andrzej Bobiec
          • dr Tomasz Wójcik
          • dr Agata Ćwik
          • dr Bernadetta Ortyl
          • dr inż. Iwona Makuch-Pietraś
          • dr inż. Jerzy Michalczuk
        • Zakład Podstaw Rolnictwa i Gospodarki Odpadami
        • Katedra Produkcji Roślinnej
        • Pracownia Architektury Krajobrazu
        • Pracownia Bioróżnorodności
        • Stacja Doświadczalna
      • Władze Instytutu
      • O Instytucie
      • Strategia rozwoju dyscypliny rolnictwo i ogrodnictwo
    • Instytut Technologii Żywności i Żywienia Submenu
      • Kontakt
      • Struktura Submenu
        • Katedra Bioenergetyki, Analizy Żywności i Mikrobiologii Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Kontakt
        • Katedra Chemii i Toksykologii Żywności Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Działalność Dydaktyczna
          • Oferta dla szkół
        • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje
            • Laboratoria
          • Kontakt
        • Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Techniki badawcze
          • Kontakt
        • Zakład Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje pracowników
            • Laboratoria
          • Kontakt
        • Zakład Technologii Mleczarstwa Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria / Laboratories
            • Publikacje pracowników / Research papers
          • Kontakt
        • Pracownia Biochemii Analitycznej Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje pracowników
            • Laboratoria
          • Historia zakładu
          • Inżynieranci i Magistranci
          • Kontakt
      • Władze Instytutu
      • O Instytucie
      • Strategiczne zadania badawcze
  • Kandydat Submenu
    • Kierunki studiów I i II stopnia
    • Studia podyplomowe
    • Rejestracja
  • Student Submenu
    • Prodziekan ds. studenckich
    • Praca i egzamin dyplomowy 2024/2025
    • Wirtualna Uczelnia
    • Dziekanat Submenu
      • Kierownictwo
      • Sekcja Toku Studiów
      • Sekcja Dydaktyki
      • Sekcja Praktyk
      • Sekcja Jakości i Akredytacji
      • Współpraca międzynarodowa
    • Strefa wsparcia
    • Programy wymiany studenckiej
    • Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy) Submenu
      • Agroleśnictwo Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Architektura krajobrazu Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
        • Sylabusy
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe
        • Prace dyplomowe
      • Logistyka w sektorze rolno-spożywczym Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Menedżer rozwoju produktu Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • Harmonogramy studiów dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Ochrona środowiska Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów Submenu
          • Dla koordynatora
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
              • Ochrona wód powierzchniowych i terenów podmokłych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
            • Studia II stopnia/niestacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
            • Studia II stopnia/niestacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć Submenu
          • studia stacjonarne
          • studia niestacjonarne
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów Submenu
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2019/2020
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2020/2021
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2021/2022
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia I stopnia/niestacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Rolnictwo Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
              • Rolnictwo ekologiczne z agroturystyką
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
              • Rolnictwo ekologiczne z agroturystyką
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
      • Technologia żywności i żywienie człowieka Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć Submenu
          • studia stacjonarne
          • studia niestacjonarne
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki zawodowe Submenu
          • Dla studenta
          • Dla koordynatora
        • Prace dyplomowe
    • Studenckie koła naukowe Submenu
      • SKN Ferment Submenu
        • Wydarzenia
      • SNK Kabanosik
      • SKN Krajobrazy
      • SKN "Przyrodników"
      • SKN Rolników „Włościanin”
      • SKN Zrównoważonego Rozwoju Submenu
        • Sprawozdanie z roku 2019
        • Sprawozdanie z roku 2020
        • Galeria
    • Czytelnia Kampusu Zalesie
    • Sprawy studenckie Submenu
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenia Submenu
        • Kontakt
        • Ogłoszenia
        • Stypendia, kredyty dla studentów, ubezpieczenia
        • Stypendia zagraniczne DAAD w roku akademickim 2022/2023
        • Wsparcie dla osób z niepełnosprawnością
    • Samorząd
    • Pliki do pobrania
    • Dyżury i konsultacje pracowników Submenu
      • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska
      • Instytut Technologii Żywności i Żywienia
  • Nauka Submenu
    • Centra badawcze Submenu
      • Laboratorium Biotechnologii Roślin Aeropolis
      • Centrum Transferu Technologii i Badań Podstawowych
      • Centrum Innowacyjno-Badawczego Środowiska
      • Technologiczne laboratoria badawcze
    • Publikacje
    • Postępowania awansowe Submenu
      • Przewody/postępowania doktorskie Submenu
        • Dyscyplina nauki biologiczne
        • Dyscyplina rolnictwo i ogrodnictwo
        • Dyscyplina technologia żywności i żywienia
      • Postępowania habilitacyjne Submenu
        • Dyscyplina rolnictwo i ogrodnictwo
        • Dyscyplina technologia żywności
      • Dokumenty i akty prawne
    • Aparatura badawcza
    • Czasopisma naukowe Submenu
      • Acta Carpathica Submenu
        • Instructions for Authors (PL, EN, UA)
        • Numery archiwalne
      • Polish Journal for Sustainable Development
      • TOPIARIUS STUDIA KRAJOBRAZOWE czasopismo naukowe
    • Szkoła doktorska Submenu
      • Ogłoszenia
      • Kontakt
      • Stypendia doktoranckie
      • Szkoła Doktorska
    • Badania
    • Konferencje i seminaria Submenu
      • Konferencja Risk Factors of Food Chain (RFFCh)
      • Zaimplementowanie i dostosowanie do warunków klimatyczno-glebowych Polski innowacyjnej...
      • Konferencja Naukowa Forum Leśne
      • V Konferencja Naukowa - Retardacja przekształcania zasobów środowiska
      • VI Konferencja Naukowa - Zrównoważony rozwój i perspektywy dla odnawialnych źródeł energii i gospodarki odpadami
      • Zaimplementowanie i dostosowanie do warunków klimatyczno-glebowych Polski innowacyjnej technologii..
      • Międzynarodowa cykliczna konferencja Risk Factors of Food Chain (RFFCh)
    • Rada Dyscyplin Submenu
      • Skład Rady
      • Terminarz posiedzeń
    • Projekty badawcze Submenu
      • Realizowane projekty
      • Erasmus+ InGUPS 2022-2025 Submenu
        • Informacje o projekcie
        • Zespół projektu
        • Materiały dydaktyczne
        • Wydarzenia
      • Narodowe Centrum Nauki (NCN)
      • Regionalna Inicjatywa Doskonałości Submenu
        • Regionalna Inicjatwa Doskonałości (2024 - 2027)
        • Regionalna Inicjatwa Doskonałości (2019 - 2023)
      • Składanie wniosków NCN
      • Składanie wniosków NCBiR
      • Składanie wniosków MNiSW
      • Dane kontaktowe
    • Towarzystwa naukowe Submenu
      • Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności Submenu
        • Historia Oddziału
        • Członkostwo
        • Kontakt
        • Wydarzenia
        • Ogłoszenia
        • Władze Oddziału
      • Polskie Towarzystwo Agronomiczne Submenu
        • Geneza
        • Historia oddziału
        • Zarząd oddziału
        • Członkostwo
        • Fragmenta Agronomica
        • Konferencje i zebrania Submenu
          • Konferencje
          • Zebrania
        • Aktualności
      • Polskie Towarzystwo Gleboznawcze Oddział w Rzeszowie Submenu
        • Historia Oddziału
        • Zarząd Oddziału
        • Członkostwo
        • Wydarzenia
        • Wydawnictwo
        • Przydatne linki
        • Kontakt
      • Polskie Towarzystwo Inżynierii Ekologicznej Submenu
        • PTIE - Zarząd Główny
        • Południowo-Wschodni Oddział Polskiego Towarzystwa Inżynierii Ekologicznej w Rzeszowie Submenu
          • Zarząd Oddziału
          • Historia oddziału
          • Członkostwo
          • Aktualności
          • Kontakt
      • Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego Submenu
        • Historia oddziału
        • Zarząd oddziału
        • Członkostwo
        • Współudział w organizowaniu konferencji
      • Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Przyrodników im. Kopernika Submenu
        • Historia Oddziału
        • Zarząd Oddziału
        • Członkowstwo
        • Wydarzenia Submenu
          • Aktualności
          • Nasze plany
          • Archiwum
        • Kontakt
    • Kodeks Etyki
  • Współpraca Submenu
    • Oferta dla gospodarki Submenu
      • Koordynatorzy ds. komercjalizacji współpracujący z UCTT
      • Kontakt
      • Konsorcjum Spożywcze Polski Wschodniej (KSPW)
      • Projekty realizowane we współpracy z gospodarką
      • Usługi badawcze
    • Współpraca międzynarodowa Submenu
      • O nas/ About us
      • Programy wymiany/ Exchange programs
      • Uczelnie partnerskie/ Partner universities
      • Letnie szkoły/ Summer schools
      • Galeria/ Gallery
      • Kontakt/ Contact
    • Rada Społeczno-Gospodarcza Submenu
      • Dokumenty
      • Panel Nauk Inżynieryjno-Technicznych
      • Panel Nauk Rolniczych
      • Panel Nauk Ścisłych i Przyrodniczych
    • Oferta dla szkół
 
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Dzień Technologa 2022 zobacz więcej
 
Uniwersytet Rzeszowski
Uniwersytet Rzeszowski al. Tadeusza Rejtana 16C
35-959 Rzeszów
tel. +48 17 872 10 00
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Polityka prywatności
  • Mapa serwisu
  • Biblioteka
  • Wydawnictwo
  • Covid info
  • Studia podyplomowe
  • Praca na UR
  • Zamówienia publiczne
  • Fundusze strukturalne
  • Projekty współfinansowane przez UE
  • Wynajem sal
  • Domy studenta
  • Dane kontaktowe
  • Deklaracja dostępności cyfrowej
  • Rachunek bankowy UR
  • Projekty badawcze
  • Darowizny
 
© Uniwersytet Rzeszowski 2021 | strona internetowa wykonana przez migomedia
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube