Cykl kształcenia 2022-2024
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf (191.6 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-stacjonarne.pdf (429.6 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - stacjonarne.pdf (220.4 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa ZP -stacjonarne.pdf (191.8 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf (211.3 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka-stacjonarne_AZ.pdf (427.9 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - stacjonarne.pdf (278.2 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf (200.1 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - stacjonarne.pdf (202.7 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - stacjonarne.pdf (242.9 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna - stacjonarne.pdf (183.5 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf (202.8 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w stacji sanitarno-epidemiologicznej 2 tyg - stacjonarne.pdf (255.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf (162.4 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf (215.0 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - stacjonarne.pdf (199.8 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-stacjonarne.pdf (198.8 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - stacjonarne.pdf (193.4 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych - stacjonarne.pdf (202.2 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf (202.4 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2022-24_II stopnia_ANG_stacjo.pdf (178.3 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf (160.5 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf (198.9 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf (194.0 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - stacjonarne.pdf (193.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - stacjonarne.pdf (202.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP stacjonarne.pdf (219.6 KiB)
- Pobierz plik Żywność funkcjonalna - stacjonarne.pdf (191.6 KiB)