Cykl kształcenia 2020-2022
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf (216.2 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo-żywienia-kobiet-ciężarnych-karmiących-oraz-niemowląt-ZP-stacjonarne.pdf (298.9 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka laboratoryjna-stacjonarne.pdf (186.1 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-stacjonarne.pdf (201.0 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe - stacjonarne.pdf (218.3 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - stacjonarne.pdf (192.0 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa-ST.pdf (192.5 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf (213.5 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - stacjonarne.pdf (184.7 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf (278.8 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarne.pdf (199.4 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarnedoc.pdf (199.4 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań-stacjonarne.pdf (78.5 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - stacjonarne.pdf (191.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf (202.5 KiB)
- Pobierz plik Praktyka-wakacyjna-w-stacji-sanitarno-epidemiologicznej-2-tyg - stacjonarne.pdf (255.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf (162.1 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-stacjonarne.pdf (192.7 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - stacjonarne.pdf (208.1 KiB)
- Pobierz plik seminarium mgr 2020-2022.pdf (153.6 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia i suplementy diety- stacjonarne.pdf (194.7 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych- stacjonarne.pdf (198.4 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf (202.8 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf (205.8 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf (190.5 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - stacjonarne.pdf (197.0 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf (161.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-stacjonarne.pdf (198.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - stacjonarne.pdf (230.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf (213.5 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf (201.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w onkologii - stacjonarne.pdf (265.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w pediatrii - stacjonarne.pdf (204.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - stacjonarne.pdf (261.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP - stacjonarne.pdf (207.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych-stacjonarne zp i pz ST.pdf (213.0 KiB)
- Pobierz plik Żywność funkcjonalna - stacjonarne.pdf (191.7 KiB)