Cykl kształcenia 2020-2023
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Agroturystyka - niestacjonarne.pdf (186.8 KiB)
- Pobierz plik Analiza i ocena jakości żywności - niestacjonarne.pdf (213.7 KiB)
- Pobierz plik Analiza sensoryczna - niestacjonarne.pdf (196.3 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna - niestacjonarne.pdf (210.4 KiB)
- Pobierz plik Edukacja żywieniowa - niestacjonarne.pdf (168.5 KiB)
- Pobierz plik Dietetyka pediatryczna ZP-niestacjonarne.pdf (199.4 KiB)
- Pobierz plik Dokumentacja żywieniowa - niestacjonarne.pdf (188.3 KiB)
- Pobierz plik Farmakoterapia żywieniowa - niestacjonarne.pdf (299.3 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia wysiłku i treningu fizycznego żywienie w sporcie - niestacjonarne.pdf (204.8 KiB)
- Pobierz plik Epidemiologia- niestacjonarne.pdf (190.7 KiB)
- Pobierz plik Interakcje leków z żywnością - niestacjonarne.pdf (190.1 KiB)
- Pobierz plik Kliniczny zarys chorób w geriatrii-niestacjonarne.pdf (184.4 KiB)
- Pobierz plik Higiena żywności i żywienia - niestacjonarne.pdf (192.1 KiB)
- Pobierz plik Kwalifikowana pierwsza pomoc-niestacjonarne.pdf (234.9 KiB)
- Pobierz plik Patomorfologia z patofizjologią - niestacjonarne.pdf (178.5 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań naukowych - niestacjonarne.pdf (237.2 KiB)
- Pobierz plik Położnictwo i ginekologia - niestacjonarne.pdf (180.3 KiB)
- Pobierz plik Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia - niestacjonarne.pdf (193.9 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w domu pomocy społecznej (2 tyg) 2 rok-niestacjonarne.pdf (236.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w poradni dietetycznej (2 tyg) 2 rok - niestacjonarne.pdf (165.2 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach dziecięcych (2 tyg) - niestacjonarne.pdf (170.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa na oddziałach ginekologiczno - położniczych - niestacjonarne.pdf (165.4 KiB)
- Pobierz plik Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia - niestacjonarne.pdf (180.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa w dziale żywienia - niestacjonarne.pdf (159.1 KiB)
- Pobierz plik seminarium LICENCJACKIE 2020-2023.pdf (147.2 KiB)
- Pobierz plik Praktyka zawodowa w oddziale i poradni chorób układu pokarmowego i chorób metabolicznych - PZ niestacjonarne.pdf (155.1 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2020-23_I stopie_ANG_niestacjo.pdf (218.6 KiB)
- Pobierz plik Technologia żywności i towaroznawstwo - niestacjonarne.pdf (211.1 KiB)
- Pobierz plik Statystyka medyczna- niestacjonarne.pdf (195.3 KiB)
- Pobierz plik Technologia żywności i towaroznawstwo ZP i PZ- niestacjonarne.pdf (220.5 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów przy użyciu kalkulatorów dietetycznych - niestacjonarne.pdf (206.1 KiB)
- Pobierz plik Toksykologia i bezpieczeństwo żywności - niestacjonarne.pdf (199.0 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywieniowe - niestacjonarne.pdf (319.5 KiB)
- Pobierz plik Tradycje żywieniowe na świecie-niestacjonarne.pdf (193.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie człowieka - niestacjonarne.pdf (205.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kliniczne-poradnia dietetyczna ZP-niestacjonarne.pdf (198.9 KiB)
- Pobierz plik Zdrowie-publiczne-niestacjonarne.pdf (222.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie kobiet w ciąży i połogu - ZP - niestacjonarne.pdf (175.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie-człowieka-poradnia-dietetyczna-ZP-II-rok-I-stopień-NST.pdf (199.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie-kliniczne-niestacjonarne.pdf (303.3 KiB)