Cykl kształcenia 2022-2024
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - niestacjonarne.pdf (189.1 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka-niestacjonarne.pdf (428.1 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - niestacjonarne.pdf (220.3 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa ZP -niestacjonarne.pdf (197.0 KiB)
- Pobierz plik Enologia - niestacjonarne.pdf (212.0 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - niestacjonarne.pdf (190.1 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - niestacjonarne.pdf (278.4 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - niestacjonarne.pdf (200.0 KiB)
- Pobierz plik Język obcy 2 st. - niestacjonarne.pdf (247.3 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - niestacjonarne.pdf (202.3 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - niestacjonarne.pdf (244.5 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna - niestacjonarne.pdf (183.5 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) niestacjonarne.pdf (202.7 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w stacji sanitarno-epidemiologicznej 2 tyg - niestacjonarne.pdf (255.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - niestacjonarne.pdf (162.6 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - niestacjonarne.pdf (209.1 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - niestacjonarne.pdf (200.0 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-niestacjonarne.pdf (191.5 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo żywności - niestacjonarne.pdf (193.1 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - niestacjonarne.pdf (192.5 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych- niestacjonarne.pdf (202.2 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - niestacjonarne.pdf (200.4 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-niestacjonarne.pdf (160.5 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - niestacjonarne.pdf (199.6 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-niestacjonarne.pdf (203.2 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - niestacjonarne.pdf (194.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - niestacjonarne.pdf (201.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych ZP-niestacjonarne.pdf (219.2 KiB)
- Pobierz plik Żywność funkcjonalna - niestacjonarne.pdf (192.0 KiB)