Cykl kształcenia 2022-2024
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt - ZP - stacjonarne.pdf(194.7 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-stacjonarne.pdf(217.8 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - stacjonarne.pdf(191.6 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka laboratoryjna-stacjonarne.pdf(187.3 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka - stacjonarne.pdf(197.9 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - stacjonarne.pdf(220.4 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - stacjonarne.pdf(191.8 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe-stacjonarne.pdf(182.7 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa ZP -stacjonarne.pdf(191.8 KiB)
- Pobierz plik Enologia - stacjonarne.pdf(211.3 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - stacjonarne.pdf(188.4 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - stacjonarne.pdf(278.2 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - stacjonarne.pdf(200.1 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-stacjonarne.pdf(199.6 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - stacjonarne.pdf(202.7 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - stacjonarne.pdf(242.9 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - stacjonarne.pdf(190.9 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-stacjonarne.pdf(184.2 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) stacjonarne.pdf(202.8 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w stacji sanitarno-epidemiologicznej 2 tyg - stacjonarne.pdf(255.0 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - stacjonarne.pdf(162.4 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - stacjonarne.pdf(215.0 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - stacjonarne.pdf(199.8 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-stacjonarne.pdf(198.8 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - stacjonarne.pdf(207.1 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - stacjonarne.pdf(193.4 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - stacjonarne.pdf(193.3 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych - stacjonarne.pdf(202.2 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - stacjonarne.pdf(202.4 KiB)
- Pobierz plik Sylabus DIETETYKA_2022-24_II stopnia_ANG_stacjo.pdf(178.3 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-stacjonarne.pdf(160.5 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - stacjonarne.pdf(198.9 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - stacjonarne.pdf(196.1 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-stacjonarne.pdf(194.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-stacjonarne.pdf(199.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - stacjonarne.pdf(231.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - stacjonarne.pdf(214.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - stacjonarne.pdf(201.3 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w onkologii - stacjonarne.pdf(203.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w pediatrii - stacjonarne.pdf(205.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - stacjonarne.pdf(193.4 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - stacjonarne.pdf(202.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych- ZP stacjonarne.pdf(219.6 KiB)