Cykl kształcenia 2022-2024
Materiały do pobrania
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt - ZP - niestacjonarne.pdf(193.6 KiB)
- Pobierz plik Bezpieczeństwo żywienia kobiet ciężarnych, karmiących oraz niemowląt-niestacjonarne.pdf(217.6 KiB)
- Pobierz plik Demografia i epidemiologia żywieniowa - niestacjonarne.pdf(189.1 KiB)
- Pobierz plik Diagnostyka laboratoryjna-niestacjonarne.pdf(187.4 KiB)
- Pobierz plik Dietoprofilaktyka - niestacjonarne.pdf(196.9 KiB)
- Pobierz plik Dzikie Rośliny Jadalne - niestacjonarne.pdf(220.3 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe - niestacjonarne.pdf(183.2 KiB)
- Pobierz plik Edukacja i poradnictwo żywieniowe ZP - niestacjonarne.pdf(191.8 KiB)
- Pobierz plik Elektroniczna dokumentacja żywieniowa ZP -niestacjonarne.pdf(197.0 KiB)
- Pobierz plik Enologia - niestacjonarne.pdf(212.0 KiB)
- Pobierz plik Epigenetyka - niestacjonarne.pdf(190.1 KiB)
- Pobierz plik Fizjologia żywienia człowieka - niestacjonarne.pdf(278.4 KiB)
- Pobierz plik Immunologia - niestacjonarne.pdf(200.0 KiB)
- Pobierz plik Jakość i bezpieczeństwo żywności-niestacjonarne.pdf(199.9 KiB)
- Pobierz plik Język obcy 2 st. - niestacjonarne.pdf(247.3 KiB)
- Pobierz plik Komunikacja interpersonalna - niestacjonarne.pdf(202.3 KiB)
- Pobierz plik Metodologia badań - niestacjonarne.pdf(244.5 KiB)
- Pobierz plik Ochrona własności intelektualnej - niestacjonarne.pdf(190.4 KiB)
- Pobierz plik Patofizjologia kliniczna-niestacjonarne.pdf(184.2 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna na oddziałach szpitalnych, kuchni ogólnej oraz dziale żywienia (4 tyg) niestacjonarne.pdf(202.7 KiB)
- Pobierz plik Praktyka wakacyjna w stacji sanitarno-epidemiologicznej 2 tyg - niestacjonarne.pdf(255.4 KiB)
- Pobierz plik Praktyki w poradni dietetycznej i na oddziałach szpitalnych - niestacjonarne.pdf(162.6 KiB)
- Pobierz plik Produkacja potraw i towaroznawstwo - niestacjonarne.pdf(209.1 KiB)
- Pobierz plik Promocja zdrowia - niestacjonarne.pdf(200.0 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo żywności - niestacjonarne.pdf(193.1 KiB)
- Pobierz plik Przechowalnictwo-niestacjonarne.pdf(191.5 KiB)
- Pobierz plik Psychodietetyka - niestacjonarne.pdf(207.0 KiB)
- Pobierz plik Psychologia kliniczna - niestacjonarne.pdf(192.5 KiB)
- Pobierz plik Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia medycznego i suplementy diety - niestacjonarne.pdf(194.0 KiB)
- Pobierz plik Statystyka w badaniach żywieniowych- niestacjonarne.pdf(202.2 KiB)
- Pobierz plik Substancje dodatkowe do żywności - niestacjonarne.pdf(200.4 KiB)
- Pobierz plik Układanie jadłospisów metodami komputerowymi-niestacjonarne.pdf(160.5 KiB)
- Pobierz plik Ustawodawstwo żywnościowo-żywieniowe i polityka wyżywienia - niestacjonarne.pdf(199.6 KiB)
- Pobierz plik Zarządzanie i marketing - niestacjonarne.pdf(196.1 KiB)
- Pobierz plik Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach-niestacjonarne.pdf(203.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie dojelitowe i pozajelitowe-niestacjonarne.pdf(199.8 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach skóry i alergicznych - niestacjonarne.pdf(231.6 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w chorobach układu krążenia - niestacjonarne.pdf(211.2 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w cukrzycy - niestacjonarne.pdf(201.0 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w onkologii - niestacjonarne.pdf(203.1 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w pediatrii - niestacjonarne.pdf(205.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w sporcie i turystyce - niestacjonarne.pdf(193.7 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych - niestacjonarne.pdf(201.9 KiB)
- Pobierz plik Żywienie w stanach chorobowych ZP-niestacjonarne.pdf(219.2 KiB)
- Pobierz plik Żywność funkcjonalna - niestacjonarne.pdf(192.0 KiB)