• Zmniejsz czcionkęZmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkęZwiększ czcionkę
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
pl
  • PL
  • EN
Rzeczpospolita Polska Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski
HR
HR

Menu - górna belka

Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Wydział Submenu
    • Aktualności
    • O Wydziale
    • Władze Wydziału
    • Dziekanat
    • Rada Wydziału
    • Rada Dyscyplin Nauki o Polityce i Administracji oraz Nauki Socjologiczne
    • Regulaminy
    • Sprawy naukowe Wydziału
    • Wydziałowa Komisja Wyborcza
    • Promocja Wydziału
    • Regionalna Inicjatywa Doskonałości
  • Jednostki naukowe Submenu
    • Instytut Nauk o Polityce i Bezpieczeństwie
    • Instytut Nauk Socjologicznych
  • Student Submenu
    • Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy)
    • Dziekanat
    • Sesja egzaminacyjna
    • Konsultacje pracowników
    • Regulaminy, wzory pism, pliki do pobrania
    • Jakość kształcenia
    • Praca dyplomowa
    • Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenia
    • Aktywacja legitymacji studenckiej
    • Opłaty za studia
    • Wirtualna Uczelnia
    • Strefa wsparcia
    • Koła Naukowe
  • Postępowania awansowe Submenu
    • Informacje ogólne
    • Dokumenty i akty prawne
    • Szkoła Doktorska
    • Obrony prac doktorskich
    • Nadane stopnie doktora
    • Postępowania ws. nadania stopnia doktora habilitowanego
    • Nadane stopnie doktora habilitowanego
    • Kontakt
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
  • Zmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkę
  • PL
  • EN
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
Konstruowanie szczepów drożdży zdolnych do wydajnej wysokotemperaturowej fermentacji glukozy oraz ksylozy
  • Strona Główna
  • Wydziały
  • Wydział Nauk Społecznych
  • Wydział
  • Sprawy naukowe Wydziału
  • Granty naukowo-badawcze
  • Konstruowanie szczepów drożdży zdolnych do wydajnej wysokotemperaturowej fermentacji glukozy oraz ksylozy
Uniwersytet Rzeszowski
Uniwersytet Rzeszowski al. Tadeusza Rejtana 16C
35-959 Rzeszów
tel. +48 17 872 10 00
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Polityka prywatności
  • Mapa serwisu
  • Biblioteka
  • Wydawnictwo
  • Covid info
  • Studia podyplomowe
  • Praca na UR
  • Zamówienia publiczne
  • Fundusze strukturalne
  • Projekty współfinansowane przez UE
  • Projekty realizowane z KPO
  • Wynajem sal
  • Domy studenta
  • Dane kontaktowe
  • Deklaracja dostępności cyfrowej
  • Rachunek bankowy UR
  • Projekty badawcze
  • Darowizny
© 2025 Uniwersytet Rzeszowski | Strona internetowa wykonana przez Migomedia

Śledź UR w mediach społecznościowych

Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube