• Zmniejsz czcionkęZmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkęZwiększ czcionkę
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
pl
  • PL
  • EN
Rzeczpospolita Polska Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski Uniwersytet Rzeszowski
HR
HR

Menu - górna belka

Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Jubileusz 50-lecia Submenu
    • Relacja z obchodów Jublileuszu
    • Historia Kształcenia Rolniczego
    • Dni Wydziału TP
    • Program Jubileuszu
    • Komitet Naukowy
    • Komitet Organizacyjny
    • Sponsorowanie
    • Możliwości zakwaterowania
    • Prof. F. Chrapkiewicz-Chapeville
    • Wirtualna Księga Pamiątkowa
    • Kontakt
  • Wydział Submenu
    • Aktualności
    • Jakość kształcenia
    • Nagrody i wyróżnienia
    • O Wydziale
    • Strategia Rozwoju
    • Kontakt
    • Baza naukowo-dydaktyczna i rekreacyjna
    • Pracownicy Wydziału
    • Pliki do pobrania
    • Władze Wydziału
    • RODO
  • Jednostki naukowe Submenu
    • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska
    • Instytut Technologii Żywności i Żywienia
  • Kandydat Submenu
    • Kierunki studiów I i II stopnia
    • Studia podyplomowe
    • Rejestracja
    • Kampus Zalesie
  • Student Submenu
    • Aktualności
    • Prodziekan ds. studenckich
    • Praca i egzamin dyplomowy 2025/2026
    • Wirtualna Uczelnia
    • Dziekanat
    • Strefa wsparcia
    • Programy wymiany studenckiej
    • Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy)
    • Harmonogram zjazdów - studia niestacjonarne
    • Studenckie koła naukowe
    • Czytelnia Kampusu Zalesie
    • Sprawy studenckie
    • Samorząd
    • Sesja egzaminacyjna
    • Pliki do pobrania
    • Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenie
    • Dyżury i konsultacje pracowników
  • Nauka Submenu
    • Centra badawcze
    • Publikacje
    • Postępowania awansowe
    • Aparatura badawcza
    • Czasopisma naukowe
    • Szkoła doktorska
    • Badania
    • Konferencje i seminaria
    • Rada Dyscyplin
    • Projekty badawcze
    • Towarzystwa naukowe
    • Kodeks Etyki
  • Współpraca Submenu
    • Oferta dla gospodarki
    • Współpraca międzynarodowa
    • Rada Społeczno-Gospodarcza
    • Oferta dla szkół
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Poczta
  • Kontakt
  • Biuletyn Informacji Publicznej
  • Zmniejsz czcionkę
  • Zwiększ czcionkę
  • PL
  • EN
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
(Nowe okno)(Link do innej strony)
Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Przyrodników im. Kopernika

Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Przyrodników im. Kopernika

  • Strona Główna
  • Wydziały
  • Wydział Technologiczno-Przyrodniczy
  • Nauka
  • Towarzystwa naukowe
  • Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Przyrodników im. Kopernika
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Jubileusz 50-lecia Submenu
    • Relacja z obchodów Jublileuszu
    • Historia Kształcenia Rolniczego
    • Dni Wydziału TP
    • Program Jubileuszu
    • Komitet Naukowy
    • Komitet Organizacyjny
    • Sponsorowanie
    • Możliwości zakwaterowania
    • Prof. F. Chrapkiewicz-Chapeville
    • Wirtualna Księga Pamiątkowa
    • Kontakt
  • Wydział Submenu
    • Aktualności
    • Jakość kształcenia Submenu
      • Jakość kształcenia UR
      • Jakość kształcenia WTP Submenu
        • Wydziałowy System Zapewnienia Jakości Kształcenia
    • Nagrody i wyróżnienia
    • O Wydziale
    • Strategia Rozwoju
    • Kontakt
    • Baza naukowo-dydaktyczna i rekreacyjna
    • Pracownicy Wydziału
    • Pliki do pobrania
    • Władze Wydziału Submenu
      • Dziekan i Prodziekani
      • Rada Wydziału Submenu
        • Harmonogram posiedzeń
        • Regulamin
        • Skład Rady Wydziału
      • Komisje Wydziałowe Submenu
        • Wydziałowa Komisja Wyborcza 2024 - 2028
        • Komisje Wydziałowe 2025-2028
        • Rada Społeczno-Gospodarcza
    • RODO
  • Jednostki naukowe Submenu
    • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska Submenu
      • Kontakt
      • Struktura Submenu
        • Katedra Agroekologii i Użytkowania Lasu Submenu
          • dr hab. inż. Zbigniew Czerniakowski, prof. UR
          • dr hab. inż. Tomasz Dudek, prof. UR
          • dr hab. Maciej Bilek, prof. UR
          • dr inż. Tomasz Olbrycht
          • dr inż. Krzysztof Rogut
          • dr. inż. Paweł Wolański
          • dr Łukasz Peszek
        • Zakład Ekologii i Ochrony Środowiska Submenu
          • Aktualności
          • Pracownicy
          • Badania naukowe
          • Seminaria naukowe
          • Nasi Absolwenci
          • Zajęcia dla studentów
          • Zajęcia dla szkół...
          • Kierunek Ochrona środowiska
          • Kierunek Informatyka środowiskowa
        • Zakład Fizjologii i Biotechnologii Roślin
        • Katedra Gleboznawstwa, Chemii Środowiska i Hydrologii Submenu
          • Wybrane publikacje pracowników
        • Katedra Inżynierii Produkcji Rolno-Spożywczej
        • Katedra Ochrony Przyrody i Ekologii Krajobrazu Submenu
          • prof. dr hab. Andrzej Bobiec Submenu
            • Publikacje
          • prof. dr hab. Andrzej Bobiec
          • dr Tomasz Wójcik
          • dr Agata Ćwik
          • dr Bernadetta Ortyl
          • dr inż. Iwona Makuch-Pietraś
          • dr inż. Jerzy Michalczuk
        • Katedra Podstaw Rolnictwa i Gospodarki Odpadami
        • Katedra Produkcji Roślinnej
        • Pracownia Architektury Krajobrazu
        • Pracownia Bioróżnorodności
        • Stacja Doświadczalna
      • Władze Instytutu
      • O Instytucie
      • Strategia rozwoju dyscypliny rolnictwo i ogrodnictwo
    • Instytut Technologii Żywności i Żywienia Submenu
      • Kontakt
      • Struktura Submenu
        • Katedra Bioenergetyki, Analizy Żywności i Mikrobiologii Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Kontakt
        • Katedra Chemii i Toksykologii Żywności Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Działalność Dydaktyczna
          • Oferta dla szkół
        • Katedra Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje
            • Laboratoria
          • Kontakt
        • Katedra Produkcji Zwierzęcej i Oceny Produktów Drobiarskich Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria
            • Publikacje pracowników
          • Techniki badawcze
          • Kontakt
        • Zakład Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje pracowników
            • Laboratoria
          • Kontakt
        • Zakład Technologii Mleczarstwa Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Laboratoria / Laboratories
            • Publikacje pracowników / Research papers
          • Kontakt
        • Pracownia Biochemii Analitycznej Submenu
          • Pracownicy
          • Działalność Dydaktyczna
          • Działalność Naukowo-Badawcza Submenu
            • Publikacje pracowników
            • Laboratoria
          • Historia zakładu
          • Inżynieranci i Magistranci
          • Kontakt
      • Władze Instytutu
      • O Instytucie
      • Strategiczne zadania badawcze
  • Kandydat Submenu
    • Kierunki studiów I i II stopnia
    • Studia podyplomowe
    • Rejestracja
    • Kampus Zalesie
  • Student Submenu
    • Aktualności
    • Prodziekan ds. studenckich
    • Praca i egzamin dyplomowy 2025/2026
    • Wirtualna Uczelnia
    • Dziekanat Submenu
      • Kierownictwo
      • Sekcja Toku Studiów
      • Sekcja Dydaktyki
      • Sekcja Praktyk
      • Sekcja Jakości i Akredytacji
      • Sprawy naukowe
    • Strefa wsparcia
    • Programy wymiany studenckiej
    • Kierunki studiów (programy, rozkłady, sylabusy) Submenu
      • Agroleśnictwo Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Architektura krajobrazu Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Architektura krajobrazu terenów miejskich
              • Kształtowanie krajobrazu terenów niezurbanizowanych
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Bezpieczeństwo i certyfikacja żywności Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
        • Sylabusy
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe
        • Prace dyplomowe
      • Informatyka środowiskowa Submenu
        • Kierownik i zespół programowy
        • Harmonogramy studiów (plany studiów)
        • Programy studiów
        • Informacje dla kandydata
      • Logistyka w sektorze rolno-spożywczym Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Menedżer rozwoju produktu Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • Harmonogramy studiów dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Ochrona środowiska Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów Submenu
          • Dla koordynatora
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
              • Ochrona wód powierzchniowych i terenów podmokłych
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
            • Studia II stopnia/niestacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
            • Studia II stopnia/niestacjonarne Submenu
              • Hydroekologia i zarządzanie środowiskiem wodnym
              • Ochrona i zarządzanie zasobami przyrody
              • Ochrona środowiska agrarnego
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć Submenu
          • studia stacjonarne
          • studia niestacjonarne
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów Submenu
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2019/2020
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2020/2021
          • Programy studiów dla cyklu od roku 2021/2022
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia I stopnia/niestacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/niestacjonarne 
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Rolnictwo Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
              • Rolnictwo ekologiczne z agroturystyką
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
              • Rolnictwo ekologiczne z agroturystyką
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/niestacjonarne
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Agronomia z agrobiznesem
              • Kształtowanie rolniczej przestrzeni produkcyjnej
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
      • Technologia żywności i żywienie człowieka Submenu
        • Ogłoszenia
        • Informacje dla kandydata
        • Rozkłady zajęć Submenu
          • studia stacjonarne
          • studia niestacjonarne
        • Opiekunowie roczników
        • Programy studiów
        • Harmonogramy studiów (plany studiów) Submenu
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2025/2026
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2024/2025
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2023/2024
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2022/2023
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2021/2022
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2020/2021
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2019/2020
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2018/2019
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2017/2018
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2016/2017
          • HARMONOGRAMY STUDIÓW dla studentów rozpoczynających kształcenie od roku akad. 2015/2016
        • Sylabusy Submenu
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2019/2020 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2020/2021 Submenu
            • Studia I stopnia/ stacjonarne
            • Studia II stopnia/ stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
            • Studia I stopnia/ niestacjonarne
            • Studia II stopnia/ niestacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2021/2022 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2022/2023 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywienie człowieka w gastronomii
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2023/2024 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywność prozdrowotna
          • Sylabusy dla cyklu kształcenia od roku 2024/2025 Submenu
            • Studia I stopnia/stacjonarne
            • Studia II stopnia/stacjonarne Submenu
              • Analiza żywności
              • Żywność prozdrowotna
        • Kierownik i zespół programowy
        • Praktyki programowe Submenu
          • Dokumenty dla studentów
          • Dokumenty dla koordynatorów praktyk
        • Prace dyplomowe
    • Harmonogram zjazdów - studia niestacjonarne
    • Studenckie koła naukowe Submenu
      • SKN Ferment Submenu
        • Wydarzenia
      • SNK Kabanosik
      • SKN Krajobrazy
      • SKN "Przyrodników"
      • SKN Rolników „Włościanin”
      • SKN Zrównoważonego Rozwoju Submenu
        • Sprawozdanie z roku 2019
        • Sprawozdanie z roku 2020
        • Galeria
    • Czytelnia Kampusu Zalesie
    • Sprawy studenckie Submenu
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenia Submenu
        • Kontakt
        • Ogłoszenia
        • Stypendia, kredyty dla studentów, ubezpieczenia
        • Stypendia zagraniczne DAAD w roku akademickim 2022/2023
        • Wsparcie dla osób z niepełnosprawnością
    • Samorząd
    • Sesja egzaminacyjna
    • Pliki do pobrania
    • Stypendia, wsparcie finansowe, ubezpieczenie
    • Dyżury i konsultacje pracowników Submenu
      • Instytut Nauk Rolniczych, Ochrony i Kształtowania Środowiska
      • Instytut Technologii Żywności i Żywienia
  • Nauka Submenu
    • Centra badawcze Submenu
      • Laboratorium Biotechnologii Roślin Aeropolis
      • Centrum Transferu Technologii i Badań Podstawowych
      • Centrum Innowacyjno-Badawczego Środowiska
      • Technologiczne laboratoria badawcze
    • Publikacje
    • Postępowania awansowe Submenu
      • Przewody/postępowania doktorskie Submenu
        • Dyscyplina nauki biologiczne
        • Dyscyplina rolnictwo i ogrodnictwo
        • Dyscyplina technologia żywności i żywienia
      • Postępowania habilitacyjne Submenu
        • Dyscyplina rolnictwo i ogrodnictwo
        • Dyscyplina technologia żywności
      • Dokumenty i akty prawne
    • Aparatura badawcza
    • Czasopisma naukowe Submenu
      • Acta Carpathica Submenu
        • Instructions for Authors (PL, EN, UA)
        • Numery archiwalne
      • Polish Journal for Sustainable Development
      • TOPIARIUS STUDIA KRAJOBRAZOWE czasopismo naukowe
    • Szkoła doktorska Submenu
      • Ogłoszenia
      • Kontakt
      • Stypendia doktoranckie
      • Szkoła Doktorska
    • Badania
    • Konferencje i seminaria Submenu
      • Studencka konferencja naukowa - Zrównoważony rozwój i perspektywy dla odnawialnych źródeł energii i gospodarki odpadami
      • Konferencja Risk Factors of Food Chain (RFFCh)
      • Zaimplementowanie i dostosowanie do warunków klimatyczno-glebowych Polski innowacyjnej...
      • Konferencja Naukowa Forum Leśne
      • V Konferencja Naukowa - Retardacja przekształcania zasobów środowiska
      • VI Konferencja Naukowa - Zrównoważony rozwój i perspektywy dla odnawialnych źródeł energii i gospodarki odpadami
      • Zaimplementowanie i dostosowanie do warunków klimatyczno-glebowych Polski innowacyjnej technologii..
      • Międzynarodowa cykliczna konferencja Risk Factors of Food Chain (RFFCh)
    • Rada Dyscyplin Submenu
      • Skład Rady
      • Terminarz posiedzeń
    • Projekty badawcze Submenu
      • Realizowane projekty
      • Erasmus+ InGUPS 2022-2025 Submenu
        • Informacje o projekcie
        • Zespół projektu
        • Materiały dydaktyczne
        • Wydarzenia
      • Narodowe Centrum Nauki (NCN)
      • Regionalna Inicjatywa Doskonałości Submenu
        • Regionalna Inicjatwa Doskonałości (2024 - 2027)
        • Regionalna Inicjatwa Doskonałości (2019 - 2023)
      • Składanie wniosków NCN
      • Składanie wniosków NCBiR
      • Składanie wniosków MNiSW
      • Dane kontaktowe
    • Towarzystwa naukowe Submenu
      • Podkarpacki Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności Submenu
        • Historia Oddziału
        • Członkostwo
        • Kontakt
        • Wydarzenia
        • Ogłoszenia
        • Władze Oddziału
      • Polskie Towarzystwo Agronomiczne Submenu
        • Geneza
        • Historia oddziału
        • Zarząd oddziału
        • Członkostwo
        • Fragmenta Agronomica
        • Konferencje i zebrania Submenu
          • Konferencje
          • Zebrania
        • Aktualności
      • Polskie Towarzystwo Gleboznawcze Oddział w Rzeszowie Submenu
        • Historia Oddziału
        • Zarząd Oddziału
        • Członkostwo
        • Wydarzenia
        • Wydawnictwo
        • Przydatne linki
        • Kontakt
      • Polskie Towarzystwo Inżynierii Ekologicznej Submenu
        • PTIE - Zarząd Główny
        • Południowo-Wschodni Oddział Polskiego Towarzystwa Inżynierii Ekologicznej w Rzeszowie Submenu
          • Zarząd Oddziału
          • Historia oddziału
          • Członkostwo
          • Aktualności
          • Kontakt
      • Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego Submenu
        • Historia oddziału
        • Zarząd oddziału
        • Członkostwo
        • Współudział w organizowaniu konferencji
      • Rzeszowski Oddział Polskiego Towarzystwa Przyrodników im. Kopernika Submenu
        • Historia Oddziału
        • Zarząd Oddziału
        • Członkowstwo
        • Wydarzenia Submenu
          • Aktualności
          • Nasze plany
          • Archiwum
        • Kontakt
    • Kodeks Etyki
  • Współpraca Submenu
    • Oferta dla gospodarki Submenu
      • Koordynatorzy ds. komercjalizacji współpracujący z UCTT
      • Kontakt
      • Konsorcjum Spożywcze Polski Wschodniej (KSPW)
      • Projekty realizowane we współpracy z gospodarką
      • Usługi badawcze
    • Współpraca międzynarodowa Submenu
      • O nas/ About us
      • Programy wymiany/ Exchange programs
      • Uczelnie partnerskie/ Partner universities
      • Letnie szkoły/ Summer schools
      • Galeria/ Gallery
      • Kontakt/ Contact
    • Rada Społeczno-Gospodarcza Submenu
      • Dokumenty
      • Panel Nauk Inżynieryjno-Technicznych
      • Panel Nauk Rolniczych
      • Panel Nauk Ścisłych i Przyrodniczych
    • Oferta dla szkół
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Historia Oddziału zobacz więcej
  • Zarząd Oddziału zobacz więcej
  • Członkowstwo zobacz więcej
  • Wydarzenia zobacz więcej
  • Kontakt zobacz więcej
 
Uniwersytet Rzeszowski
Uniwersytet Rzeszowski al. Tadeusza Rejtana 16C
35-959 Rzeszów
tel. +48 17 872 10 00
Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Polityka prywatności
  • Mapa serwisu
  • Biblioteka
  • Wydawnictwo
  • Covid info
  • Studia podyplomowe
  • Praca na UR
  • Zamówienia publiczne
  • Fundusze strukturalne
  • Projekty współfinansowane przez UE
  • Projekty realizowane z KPO
  • Wynajem sal
  • Domy studenta
  • Dane kontaktowe
  • Deklaracja dostępności cyfrowej
  • Rachunek bankowy UR
  • Projekty badawcze
  • Darowizny
© 2025 Uniwersytet Rzeszowski | Strona internetowa wykonana przez Migomedia

Śledź UR w mediach społecznościowych

Pomiń nawigację i przejdź do treści
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube