Działalność Dydaktyczna
|
KIERUNEK |
PRZEDMIOT |
|
Technologia żywności i żywienie człowieka I st. |
Bioprocesy w technologii żywności (II rok) Organizmy modelowe w badaniach aktywności biologicznej żywności (II rok) |
|
Technologia żywności i żywienie człowieka II st. |
Analityka żywności pochodzenia roślinnego (I rok) Analiza składników biologicznie aktywnych w żywności (I rok) Pracownia magisterska (I i II rok) |
|
Technologia żywności i żywienie człowieka III st. |
Seminarium doktoranckie (II rok) |
|
Ochrona środowiska I st. |
Biochemia analityczna w ochronie środowiska (I rok) |
|
Ochrona środowiska II st. |
Analityka substancji toksycznych w środowisku (I rok) |
|
Odnawialne źródła energii i gospodarka odpadami I st. |
Mikrobiologiczne przetwarzanie materii (III rok) |
|
Biologia III st. |
Seminarium doktoranckie (II i III rok) |
|
Rolnictwo I st. |
Mikrobiologia (II rok) |