Aktualności
Nowe koło naukowe SKN MENTE w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia

Niezmiernie miło nam poinformować, że dnia 14 kwietnia 2025 roku zostało zarejestrowane w Uniwersytecie Rzeszowskim Studenckie Koło Naukowe MENTE
SNK MENTE liczy obecnie 19 osób, a w jego skład wchodzą Studenci dwóch kierunków studiów, a mianowicie kierunku menedżer rozwoju produktu oraz kierunku technologia żywności i żywienie człowieka.
Jednostką organizacyjną, przy której SKN prowadzi swoją działalność jest Zakład Ogólnej Technologii Żywności i Żywienia Człowieka w Instytucie Technologii Żywności i Żywienia Wydziału Technologiczno-Przyrodniczego UR. Natomiast Opiekunem Koła jest pani dr inż. Greta Adamczyk.
Życzymy nowo utworzonemu SKN MENTE sukcesów w realizowanych projektach, badaniach naukowych, a także satysfakcji z prowadzonej aktywności w Uniwersytecie Rzeszowskim.