Laboratoria

Wyposażenie laboratorium analiz mięsa

fot. 5.JPG [1.91 MB]
Urządzenie do badania składu chemicznego mięsa Bruins Instruments FoodCheck

 

fot. 3.JPG [1.22 MB]

Spektrofotometr Spekol 2000

 

fot. 1.JPG [1.22 MB]

Teksturometr CT3 (Brookfield)

 

 

fot. 2.JPG [1.34 MB]

Wirówka laboratoryjna MPW - 352

 

fot. 4.JPG [1.84 MB]

Urządzenie do badania aktywności wody w produktach spożywczych LabMaster-aw

 

 

Wielofunkcyjny cieczowy licznik scyntylacyjny i luminometr Charm II 7600

Suszarka Memmert UNB 400,

Moduł automatycznego liczenia płytek Symbiosis Acolyte Supercount,

Sterylizator SP-306

Moduł do inkubacji materiału biologicznego Pol-Eko Inkubator ILW-115 STD

Kolorymetr NR20XE

Planimetr elektroniczny HAFF HA-300

Homogenizator T 25 Easy Clean

 

 

Wyposażenie hali technologicznej przetwarzania mięsa:

 

fot. 6.JPG [1.91 MB]

Komora wędzarnicza Stein

 

fot. 7.JPG [1.91 MB]

Nadziewarka próżniowa Frey

 

fot. 8.JPG [1.84 MB]

Nastrzykiwarka do mięsa Rewi Pok

 

Wilk do mięsa Servotech

Kocioł do parzenia Stein

Piła rozbiorowa Efa

Piła taśmowa do obróbki Servotech

Autoklaw do konserw Salvis

Zamykarka do konserw Tiso

Pakowaczka próżniowa Inauen

Mieszałka próżniowa Servotech

Waga do mięsa Radwag

Klipsownica dwurzędowa Maga

Urządzenie sous-vide GN 1/1 Hendi