Rada Instytutu / Institute council
Rada Instytutu Technologii Żywności i Żywienia 2021/2022
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR (Dyrektor)
dr inż. Joanna Kaszuba (Z-ca Dyrektora)
prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
prof. dr hab. Miroslawa Kacaniova
prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR
dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR
dr hab. inż. Agata Znamirowska-Piotrowska, prof. UR
dr inż. Anna Augustyńska-Prejsnar
dr inż. Magdalena Buniowska-Olejnik
dr inż. Tomasz Cebulak
dr Maciej Kluz
dr inż. Karolina Pycia
mgr inż. Paweł Hanus
mgr inż. Natalia Siwiec