Aktualności

Wykład otwarty: Co warto wiedzieć na temat alergii pokarmowej i alergenów w żywności ?

Plakat.jpg [1.01 MB]

 

Szanowni Państwo,

Serdecznie zapraszamy w nowym semestrze na kolejny wykład w ramach cyklu wykładów otwartych
„Jakość żywności – świadome odżywianie” organizowanych przez PO PTTŻ.

w dniu 24.03.2022 (czwartek) o godz. 15.00 na platformie ZOOM.

wykład pt: "Co warto wiedzieć na temat alergii pokarmowej i alergenów w żywności ?" wygłosi

Prof. UPP dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska
(Katedra Biochemii i Analizy Żywności Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu)

 

Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą FORMULARZA

Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób
na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.

Z poważaniem
Dr Maciej Kluz
Prezes PO PTTŻ

wstecz