I i II miejsce dla studentów SKN Technologów Żywności „FERMENT”

16.11.2018

Podczas międzynarodowej konferencji „Students in Bucovina”, która odbywa się w Stefan cel Mare University of Suceava (Rumunia) na Wydziale Technologii Żywności studenci zrzeszeni w SKN Technologów Żywności „FERMENT” działającym na Wydziale Biologiczno – Rolniczym UR w konkursie na najlepsze referaty zajęli następujące miejsca
z pośród 48 prezentowanych prac:

  1. miejsce Przemysław Horeczy za referat pt. “CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF HOMEMADE FRUITS VINEGARS” (opiekun – dr Maciej Kluz)
  2. miejsce Adrian Frydrych za referat pt.  „THE EVALUATION OF QUALITY OF SELF-PRODUCED POLISH MEAD” (opiekun – prof. UR Małgorzata Dżugan)

Wyróżnienie Diana Skoczylas za referat pt. „ACEROLA AS A FUNCTIONAL ADDITIVE FOR MILK ICE CREAM” (opiekun prof. UR Agata Znamirowska)

Serdecznie gratulujemy, a wszystkim życzymy dalszych sukcesów naukowych!