Rada Naukowa Dyscypliny TŻiŻC
Rada Naukowa Dyscypliny Technologii Żywności i Żywienia 2021/2022
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR (Dyrektor)
prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
prof. dr hab. Grzegorz Bartosz
prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
prof. dr hab. Miroslawa Kacaniova
prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR
dr hab. inż. Krystian Marszałek, prof. UR
dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR
dr hab. inż. Agata Znamirowska-Piotrowska, prof. UR