Aktualności

Wykład otwarty dra hab. inż. Krystiana Marszałka

 

 

Podkarpacki Oddział PTTŻ

w ramach cyklu wykładów otwartych

JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI -  ŚWIADOME ODŻYWIANIE

zaprasza  w dniu 20.12.2022 o godz. 14.00 na wykład

 

Produkty owocowe i warzywne utrwalane pod wysokim ciśnieniem

 

który wygłosi dr hab. inż. Krystian Marszałek

 

Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego – Państwowy Instytut Badawczy

Uniwersytet Rzeszowski, Instytut Technologii Żywności i Żywienia

 

Wykład będzie realizowany w formie on-line z użyciem platformy Zoom.

 

Prosimy o rejestrację na wykład za pomocą formularza: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSey4GOEBPe.../viewform...

Parametry logowania zostaną rozesłane do zarejestrowanych osób
na podane w formularzu adresy e-mailowe ok. 1 godzinę przed planowanym wykładem.

 

Zapraszamy PO PTTŻ 

PTTZ wyklad otwarty.jpg [376.71 KB]

wstecz