
Opiekunowie roczników studiów kierunku technologia żywności i żywienie człowieka
rok akademicki 2020/2021
Rok studiów |
Opiekun roku |
Nr telefonu |
|
Budynek/ pokój |
STUDIA I STOPNIA |
||||
stacjonarne |
||||
I rok |
dr inż. Renata Stanisławczyk |
17 785 52 62 |
D9/262 |
|
II rok |
dr inż. Greta Adamczyk |
17 785 5245 |
D9/245 |
|
III rok |
dr inż. Magdalena Buniowska |
17 785 49 02 |
D10/202 |
|
IV rok |
dr Maciej Kluz |
17 785 53 60 |
D9/333 |
|
niestacjonarne |
||||
IV rok |
dr Maciej Kluz |
17 785 53 60 |
D9/333 |
|
STUDIA II STOPNIA |
||||
stacjonarne |
||||
I rok |
dr Anna Pasternakiewicz |
17 872 17 22 |
D3/111 |
|
II rok |
|
|
|
|