Opiekunowie roczników studiów kierunku studiów - Technologia żywności i żywienie człowieka

Rok akademicki 2022/2023



    Rok studiów Opiekun roku Nr telefonu
E-mail
Budynek/pokój
studia stacjonarne I stopnia I rok dr inż. Michał Miłek (17) 872 17 30 [email protected] D3/1.11
II rok  dr inż. Katarzyna Rolf (17) 785 5242 [email protected] D9/242
III rok  dr inż. Renata Stanisławczyk (17) 785 5262 [email protected] D9/262
IV rok dr inż. Greta Adamczyk (17) 785 5246 [email protected] D9/246
studia stacjonarne II stopnia I / II rok dr inż. Magdalena Buniowska - Olejnik (17) 785 4902 [email protected] D10/202
studia niestacjonarne II stopnia I / II  rok dr inż. Magdalena Buniowska - Olejnik (17) 785 4902 [email protected] D10/202