Aktualności

Dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR, Dyrektor Instytutu Technologii Żywności i Żywienia Edytorem Gościnnym w specjalnym wydaniu czasopisma "Antioxidants"

Antioxidants_partnership.png [27.02 KB]

Miło nam zakomunikować, że dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR Dyrektor Instytutu Technologii Żywności i Żywienia został Edytorem Gościnnym w wydaniu specjalnym czasopisma Antioxidants, którego tematem przewodnim jest fortyfikacja produktów spożywczych w surowce bogate w przeciwutleniacze (Fortification of Food Products with Antioxidant-Rich Materials).

Czasopismo Antioxidants jest publikowane przez wydawnictwo MDPI  i ma wysoki współczynnik IF (5,014).

Serdecznie gratulujemy!

Zapraszamy do publikowania artykułów naukowych w czasopiśmie.

https://www.mdpi.com/journal/antioxidants/special_issu/Fortification_antioxidant?fbclid=IwAR3olmdQOaLf43x0mQUQb0OHzzmmwZP56DzIZKhw669GxBNY7KwYqHTdn4w#

wstecz