Pracownicy

Imię i nazwisko Kontakt Budynek-pokój
Kadra naukowo-dydaktyczna
prof.  dr hab. inż. Grażyna Jaworska - Kierownik Katedry

17 785 5237

[email protected]

D9-237
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. UR -Dyrektor Instytutu Technologii Żywności

17 785 5238

[email protected]

D9-238
dr hab. Krystian Marszałek, prof. UR

 [email protected]

 
dr inż. Joanna Kaszuba - kierownik kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka

17 785 5245

[email protected]

D9-245
dr inż. Karolina Pycia

17 785 5244

[email protected]

D9-244
dr inż. Greta Adamczyk

17 785 5245

[email protected]

D9-245
dr inż. Barbara Kogut

17 785 5246

[email protected]

D9-246
dr inż. Tomasz Cebulak

17 785 4939

[email protected]

D10-114
dr inż. Katarzyna Rolf

17 785 5242

[email protected]

D9-242
dr Agata Pawłowska

17 785 5246

[email protected]

D9-246
dr inż. Waldemar Sroka

17 785 4906

[email protected]

D10-06
mgr inż. Zuzanna Posadzka

17 785 5236

[email protected]

D9-236
mgr inż. Natalia Żurek

17 785 5236

[email protected]

D9-236
mgr inż. Paweł Hanus

17 785 5235

[email protected]

D9-235
Pracownicy techniczni
 mgr inż. Izabela Baran

17 785 5243

[email protected]

[email protected]

D9-243
mgr inż. Krzysztof Golba

17 785 5243

[email protected]

[email protected]

D-243
Doktoranci
 mgr inż. Natalia Szarek
  D9-235
 mgr inż. Marcin Lewicki
  D9-235