Rada Instytutu

Skład Rady Instytutu Technologii Żywności i Żywienia
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. Ur (Dyrektor)
dr inż Joanna Kaszuba (z-ca Dyrektora)
prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
prof dr hab. inż. Małgorzata Dżugan
prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
dr hab. inż. Tomasz Piechowiak, prof. UR
dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR
dr hab. inż. Agata Znamirowska-Piotrowska, prof. UR
dr inż. Anna Augustyńska -Prejsnar
dr inż. Magdalena Buniowska-Olejnik
dr inż. Tomasz Cebulak
dr inż. Paweł Hanus
dr inż. Karolina Pycia
mgr inż. Natalia Siwiec


Skład Rady Naukowej Dyscypliny
dr hab. Ireneusz Kapusta, prof. Ur (Dyrektor)
prof. dr hab. inż. Maciej Balawejder
prof. dr hab. Grzegorz Bartosz
prof dr hab. inż. Małgorzata Dżugan
prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska
prof. dr hab. inż. Czesław Puchalski
prof. dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz
prof. dr hab. inż. Zofia Sokołowicz
dr hab. inż. Tomasz Piechowiak, prof. UR
dr hab. inż. Mariusz Rudy, prof. UR
dr hab. inż. Jadwiga Topczewska, prof. UR
dr hab. inż. Grzegorz Zaguła, prof. UR
dr hab. inż. Agata Znamirowska-Piotrowska, prof. UR


Harmonogram Rad Instytutu Technologii Żywności i Żywienia w roku akademickim 2023/2024

  • semestr zimowy
    • 12 października 2023
    • 16 listopada 2023
    • 7 grudnia 2023
    • 11 stycznia 2024
    • 8 lutego 2024
  • semestr letni
    • 7 marca 2023
    • 11 kwietnia 2024
    • 9 maja 2024
    • 13 czerwca 2024
    • 4 lipca 2024