Ogłoszenia

 

INFORMACJE

 


 

Szanowni Państwo,

W sytuacji zagrożenia epidemicznego podjęliśmy decyzję o zawieszeniu realizacji cyklu wykładów przewidzianych na semestr letni 2019/2020 aż do odwołania.

W załączniku lista odwołanych wykładów,

Organizatorzy

Podkarpacki Oddział PTTŻ

 

 

 


 

Kontynuacja cyklu wykładów  otwartych "Jakość żywności -Świadome odżywianie" 

w semestrze letnim 2018/2019 (szczegóły w załączniku)

 


 

Kontynuacja cyklu wykładów  otwartych "Jakość żywności - Świadome odżywianie"

w semestrze zimowym 2018/2019.

W dniu 25 października o godz. 15. w sali 108 (bud. D9) odbędzie się pierwszy po wakacyjnej przerwie wykład otwarty  w ramach cyklu "Jakość żywności -Świadome odżywianie".

Wykład nt. Miód w kuchni - wczoraj i dziś wygłosi dr inż. Monika Tomczyk z Katedry Chemii i Toksykologii Żywności naszego Wydziału.

Zachęcamy do uczestnictwa w tym oraz kolejnych wykładach (szczegóły w załączniku)

 

 


Kontynuacja cyklu JAKOŚĆ ŻYWNOŚCI - ŚWIADOME ODŻYWIANIE w letnim semestrze 2014/2015 (program)

 

Konferencja Sekcji Młodej Kadry PTTŻ  odbędzie się na Wydziale Biologiczno-Rolniczym Uniwersytetu Rzeszowskiego w dniach 14-15 maja 2015. Szczegóły na stronie https://sites.google.com/site/conferencepttz/


Informacja z Zarządu Głównego PTTŻ: W dniach 20-21 czerwca br w Warszawie odbędzie się konferencja na temat GMO. PTTŻ  jest partnerem jej organizacji. Szczegóły znajdują się na stronie internetowej: http://gmo2013-mityirzeczywistosc.com/

 

KONFERENCJE 2014 r

- https://colloque.inra.fr/cost_infogest_icfd2014


- https://sites.google.com/site/conferencefbp2014/


- Konferencjia naukowa pt. „Wdrożenie osiągnięć naukowych w zakresie prawidłowego żywienia, w celu zmniejszenia epidemii otyłości i innych przewlekłych chorób niezakaźnych oraz zmniejszenia wydatków na ochronę zdrowia, przez Komisję   Europejską i Światową Organizację Zdrowia”

Zaproszenie na konferencję

Prorgam

Karta zgłoszenia


V SYMPOZJUM NAUKOWYM „Probiotyki w żywności“

Karta zgłoszenia

Komunikat