Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

10 lat SKN Technologów Żywności "FERMENT" w Poranek z TVP3 Rzeszów12.10.2018 12:36

21 października br. SKN Technologów Żywności "FERMENT" działające na Wydziale Biologiczno - Rolniczym Uniwersytetu Rzeszowskiego obchodzi 10lecie swojej działalności. Z tej okazji gościliśmy dzisiaj w Poranku z TVP 3 Rzeszów. Główne obchody 10-lecia odbędą się od 19-21.10. 2018 podczas międzynarodowej konferencji naukowej 10th Anniversary of Students Scientific Group of Food Technologists „FERMENT” 7th  International Meeting of Young Food Technologists and 6th  Honey Seminar. 

 

Materiały wideo:

od 6:07  - https://rzeszow.tvp.pl/39443665/12102018-poranek-830

od 11:43 - https://rzeszow.tvp.pl/23638036/poranek-i-popoludnie-tvp3-rzeszow

 

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow