Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Centrum Marketingu Produktów Spożywczych

Zadania CMPS:

organizowanie konferencji o zasięgu regionalnym, krajowym i międzynarodowym,

które będą służyły min. transferowi wiedzy, prezentacji osiągnięć naukowych

w zakresie opracowanych technologii, wprowadzanych innowacji, w dziale produkcji, przetwarzania i obrotu.

 

Najbliższa organizowana konferencja naukowa pt.

"Jakość i marketing produktów spożywczych w kształtowaniu konkurencyjności firm i regionów"

odbędzie się w dniach 21-22 września 2017.

 

Dyrektor:

Dr Tomasz Hermaniuk
Ul. Ćwiklińskiej 2, p. 104 C
e-mail: therman@ur.edu.pl   
 

 

Więcej informacji tutaj

 

Nasz profl na facebooku

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow